EXPOSITIES

DEC. 2020 - ART GALLERY @ THE CONCIËRGERIE

14-daagse solo-tentoonstelling van de werken van Bart Ocket - Baroc Paintings op uitnodiging van kunstatelier de Conciërgerie te Oostende. De expositie gaat door tijdens de kers- en nieuwjaarsvakantie 2020

Lees meer

SALON OF ART 11 - 13 september 2020

Groepstentoonstelling in de prachtige Garemijnzaal in het Belfort op de Grote Markt in kunststad Brugge, waar ik samen met 10 beeldende kunstenaars een selectie uit mijn schilderijen mocht presenteren. Zelfs in deze corona-periode mochten we tot 600 bezoekers per dag ontvangen !

Lees meer

NOV. 2019 - POP-UP ART FESTIVAL GENT

Op zaterdag 23 en zondag 24 November 2019 verwelkomen wij een 25-tal artiesten en verwachten wij op 2 dagen meer dan 2000 bezoekers via een selectieve uitnodiging. Op zondag is om 16u30 een vernissage met live klassieke muziek van het trio Les Misérables onder leiding van grootmeester Mikhail Bezverkhni, winnaar van de Koningin Elisabethwedstrijd 1976. Enkele artiesten gaan live schilderen tijdens het optreden. Het festival vindt plaats op de Korenmarkt in Gent in de Sint Niklaaskerk.

Lees meer

FEB. 2016 - EXPO KUNSTCOLLECTIEF " DE VRIENDEN VAN DE MEESTER II"

Kunstcollectief " Vrienden van De Meester II" exposeerde in het Brugse Belfort. Acht kunstenaars van verschillende strekking hebben zich verenigd om hun werk voor te stellen aan het publiek.

Lees meer

FEB. 2014 - EXPOSITIE LA MAISON BLEUE

In een organisatie van Philip Vermeulen werd Bart Ocket, samen met de Gentse kunstenaar en fotograaf Jo Clauwaert uitgenodigd om deel te nemen aan een tweedaagse pop-up tentoonstelling. De expositie ging door in een typische woning, net voor afbraak, aan de Spuikom in Oostende. Oostvlaming Philip Vermeulen (in 2018 veel te vroeg overleden) had Bart leren kennen als medelid in de Royal Yacht Club Oostende, en was ook bevriend met Jo Clauwaert.

Lees meer

DEC. 2012 - EXPOSITIE COMPTOIR DES ARTS

Bart Ocket stelt van 1 december 2012 tot 31 januari 2013 een 12-tal schilderijen tentoon in kunst- en bluesbar "Comptoir des Arts" te Brugge. Vernissage op zaterdag 1 december vanaf 15 u.

Lees meer

Wil je meer info? Ben je benieuwd naar de prijs van een werk of wil je een werk aankopen?

KLIK HIER EN VUL JE GEGEVENS IN